Over Kindcentrum SPEEL en LEER

Over Kindcentrum SPEEL en LEER

Op 4 september 2017 is ons Kindcentrum geopend. SPEEL en LEER is een samenwerkingsschool, ontstaan uit de voormalige scholen OBS de Vlinderhof en CBS de VeenSter. Samen met de Kidscasa Kinderopvang vormen wij Kindcentrum SPEEL en LEER.

Kindcentrum SPEEL en LEER is een kindcentrum waar kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 19.00 uur gebruik kunnen maken van onderwijs en opvang.

Op de school zitten ongeveer 80 leerlingen verdeeld over vier groepen. We hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs, waarbij we aansluiten bij de onderwijsbehoeften van de kinderen en we oog hebben voor elkaar. Samen met ouders en kinderen voelen we ons verantwoordelijk voor een positief klimaat op school, zodat voor alle kinderen geldt dat ze kunnen presteren met plezier.

Kidscasa Kinderopvang biedt kinderdagverblijf, peuteropvang en voor- en buitenschoolse opvang in het kindcentrum. Bij het kinderdagverblijf van Kidscasa Kinderopvang vangen we ongeveer 25 baby's, dreumesen en peuters op. En op de voor- en buitenschoolse opvang zitten ongeveer 30 kinderen verdeeld over verschilende dagen.

Bent u NIEUWSGIERIG en wilt u meer weten over ons kindcentrum? Klik dan verder op de specifieke onderdelen van het kindcentrum of maak een afspraak met Aukje Oldekamp (directeur van de school) of met Rian Menninga (locatiemanager van de kinderopvang) Zij laten u graag de school en/of de kinderopvang zien.