Peuterspeelgroep SPEEL en GROEI

Het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep van het kindcentrum noemen we SPEEL en GROEI en daar bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. Via openslaande deuren komen de kinderen gelijk op een riante speelplaats waar ze lekker kunnen fietsen, schommelen, in het zand spelen of op avontuur gaan. De buitenruimte wordt voor een deel gedeeld met de kleuters van de school, zodat het er altijd gezellig is en de oudste kinderen alvast kunnen wennen aan hun toekomstige kleuterklasgenootjes.

In samenwerking met de Peuterspeelgroep wordt er gewerkt volgens de VVE methode Piramide. De VVE methode Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelgroep SPEEL en GROEI is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend geopend. Kinderdagverblijf SPEEL en GROEI is alle dagen geopend.

Voor meer informatie over Kidscasa Kinderopvang en Peuterspeelgroep SPEEL en GROEI, klik dan op de knop Kidscasa Kinderopvang en neem een kijkje op de website van Kidscasa. Hier is ook meer informatie te vinden over de werkwijze, de tarieven etc. Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden klik dan op de knop 'Direct aanmelden'.

 

Direct aanmelden