Kinderopvang, Peuteropvang of Buitenschoolse opvang

Kidscasa Kinderopvang verzorgt de kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang binnen het kindcentrum. De pedagogische werkwijze van onderwijs & opvang zijn op elkaar afgestemd en we organiseren gezamenlijke activiteiten. Dit aanbod wordt verzorgd vanuit een gezamenlijk opgestelde visie en twee teams die optimaal samenwerken, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen.

Het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep van het kindcentrum noemen we SPEEL en GROEI en daar bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier worden de kinderen in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte opgevangen. Via openslaande deuren komen de kinderen gelijk op een riante speelplaats waar ze lekker kunnen fietsen, schommelen, in het zand spelen of op avontuur gaan. De buitenruimte wordt voor een deel gedeeld met de kleuters van de school, zodat het er altijd gezellig is en de oudste kinderen alvast kunnen wennen aan hun toekomstige kleuterklasgenootjes.

In samenwerking met de Peuterspeelgroep wordt er gewerkt volgens de VVE methode Piramide. De VVE methode Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Peuterspeelgroep SPEEL en GROEI is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend geopend. Kinderdagverblijf SPEEL en GROEI is alle dagen geopend.

Voor meer informatie over de verschillende soorten opvang; klik op de tegels hierboven. Voor meer specifieke informatie over Kidscasa Kinderopvang en onze werkwijze, tarieven en aanmeldformulieren; klik op de link hieronder.

Kidscasa Kinderopvang